Mø og Oh Land

IMG_6178IMG_6158De to gimmerlam Mø og Oh Land skiftede flok her i weekenden. Jeg har længe overvejet, om de ikke skulle blive på Bjerget og blive til får! Faktisk har jeg overvejet så længe, at jeg er lidt nervøs for, om nogle af vædderlammene har været for tæt på Oh Land. Hendes pels på ryggen var meget rodet for nogle dage siden. Jeg håber det ikke ……
Nå, men – nu er de ihvertfald flyttet op på det øverste stykke mark, hvor fårene går!

IMG_7234Oh Land er  vild og sky som sin mor Sylfiden, så der skal nok blive masser af bøvl med hende, men jeg har – fra det øjeblik jeg trak hende ud i foråret – været fuldstændig tovlig med hende. Hun er så smuk og graciøs! Og prøv lige at se hendes uld! Fine krøller.

Mø skal også tæmmes lidt – hun er valgt for sin uld, der ligner hendes mor Myses. Brun og grå og så blød, så blød! Herunder står hun foran Myse! Hendes pels falmer jo altid noget i solen om sommeren, men bliver mørkere igen i løbet af vinteren.
IMG_7238IMG_7240IMG_7237

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *