Samme billede

IMG_4700IMG_4699

 

 

 

 

Disse to fotos er taget uden at flytte kameraet mere end en millimeter. Og alligevel er de jo meget forskellige! Jeg kunne ikke stå for farverne med det grønne græs og den blågrå himmel, disen og de hvide får. Smukt!

Da jeg så sad der på hug, fangede kameraets fokus skiftevis hegnstråden og det store motiv. Sådan kan tilfældighederne spille ind – og danne det bedste billede!

Når det så er sagt – så er det Pyt og hendes to vædderlam UFO og Yepha på det første billede. Et par imponerende store kraftkarle. De er snart lige så høje som deres mor. Hun er bare noget bredere og dybere, trods alt. Man kan godt se, at al Pyts gode mælk og moder-egenskaber kun bliver fordelt på to lam i år. Jeg tror såmænd, at mængden er næsten den samme. Men også kun næsten, for Pyt er heldigvis ikke så afpillet i år som sidste år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *