Mange andre dyr

IMG_4586En lille aftentur med kameraet kan afsløre, at der færdes mange andre dyr end får på min mark. Det kom sig af, at jeg så noget bevæge sig længst nede på marken.

Hvad var det mon? Kikkerten afslørede tre ræve i leg – og kom kameraet på aftentur.

 

IMG_4598IMG_4600

Jeg sneg mig ned ad markvejen, og den ene ræv, der var tilbage, fik jeg da indfanget. Jeg var egentlig forbavset over, så tæt på jeg kunne komme, inden den så mig og forsvandt som et lyn.
IMG_4594IMG_4604Haren holdt øje med både ræven og jeg, og fór afsted, stoppede let op foran det flytbare hegn og valgt sig en firkant at springe igennem. På vej tilbage til huset mødte jeg også lige en due. De eneste jeg IMG_4611IMG_4172ikke mødte var de agerhøns, der ellers har boet på min mark i den sidste store måned. Jeg håber, ikke rævene har skræmt dem væk!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *