Banditter!!

IMG_4567Jeg nyder, – som jeg vist har nævnt – at flokken går oppe omkring huset! Men åbenbart er ikke alle enige i, at det er dejligt! I den forløbne uge er flokken tre gange brudt igennem mit flytbare hegn, og har gået nede i næste felt, når jeg er stået op. Ikke at der sådan set er sket noget ved det – de er stadig hegnet inde og er på marken i sikkerhed, – men nu var det jo IMG_4572ikke lige det, jeg havde bestemt!  Den ene morgen var det endda op og ud i folden kl. 05, fordi der var ballade i flokken. Der stod DAD helt viklet ind i et stykke hegn og to pæle! Pæle og hegn er her på billedet nederst, men klokken 5 om morgenen henter jeg ikke kamera og tager billeder af frække vædderlam. Hegnet var ødelagt og jeg var sur!
IMG_4566
Men nu har jeg hentet det solide Poda-tråd frem, som omkranser hele folden og det har de respekt for. Så nu bliver de, hvor jeg har bestemt. Der er jo ligesom en grund til, at de går der 😉 Græsset skal spises og der er bestemt nok af det!

Hvorfor de hellere vil være i næste afdeling af folden, ved jeg ikke. Måske fordi her er flere “lege-muligheder” med jordvolde og sten – men det må de så glæde sig til at få adgang til senere!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *