Dyrlægen på besøg

IMG_4133Mine får og lam halter. De har fået den klovspalte-betændelse, som florerer rundt omkring i danske fåreflokke. Så i dag har jeg haft samlet hele flokken i det forreste rum i stalden – som ikke plejer at være til får. Men pladsen er mindre her og så er de nemmere at få fat på. Dyrlægen er nemlig på vej på besøg. Det er der ikke billeder af, for det er effektivt og hårdt arbejde at få behandlet alle 39 dyr.
De har nu fået en langtidsvirkende penicillin kur, har fået dyppet fødderne i en desinficerende væske og er så blevet lukket ned på en græsmark, der ikke har haft får gående siden i vinter. Så skulle bakterien – der kun kan overleve en uge udenfor klov – gerne krepere. Jeg krydser fingre!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *