Strikkecafe´ i Det Bruunske Pakhus

IMG_2260“Det gik”, som Maude ville have sagt!
Lidt kriller i maven indtil teknik og alt andet var klar – og så var det faktisk bare dejligt resten af aftenen! Det er jo et stort og flot lokale at være i og ca. 25 kvinder var mødt op til en hyggelig aften med strikketøjet.
Jeg fortalte om fårene, vædderen, lammene der gør foråret til en magisk tid, ulden og garnet. Og så havde jeg lidt forskellig uld IMG_2264med og huer, trøjer og sjal med samt en masse af mit garn.
Tilhørerne var så søde og gav udtryk for at det var spændende at høre om mit lille fårehold. Mange var rundt og røre, mærke og snuse til ulden, nogle købte også garn, og der var gang i meget snak om garn og strik.
Tak for en rigtig dejlig aften 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *