Nye farver

IMG_2265Det har længe været min plan at få farvet noget garn. Inden sommerferien fandt jeg en brugt gas-gruekedel til salg, men mit garn blev forsinket på Hjelholt Uldspinderi og sommerferien gik uden nogen form for garnfarveri. Og så tog arbejdet ligesom over …….
I lørdags var der så pludselig et hul i kalenderen, der gav tid til lidt garnfarvning. Sammen med en arbejdskollega fik jeg indviet gruekedlen og farvet garn i andre farver end de klare blå og grønne nuancer jeg har prøvet hidtil.
Det er altså spændende og sjovt – og vi fik lavet nogle flotte farver! Billederne yder ikke farverne fuld retfærdighed, men det er ikke til at nå at komme hjem fra arbejde i dagslys i disse dage 😉

IMG_2277IMG_2280IMG_2284

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *