Vinterforberedelser

IMG_9452IMG_9455Det gode sommervejr har jo været perfekt til høhøsten! Den kom i hus uden en dråbe vand! Jeg har købt hø af gode venner – men har ikke plads til så meget af gangen. De har været så søde at tilbyde at huse høet, til jeg skal bruge det. Men 19 baller lå i vejen og dem kunne jeg da ihvertfald snildt hente og stuve ind bagest i hønsehuset!
IMG_9461IMG_9460I sidste weekend slog min mand græsset på en skrænt. Det var også godt tørt nu og er forket ind i løs vægt ved siden af høballerne.
Jeg har også taget hul på opfølgningen af sidste års succes – løvhøet! De første grene blev klippet af og hængt til tørre.

Det er en dejlig følelse – meget tilfredsstillende – sådan at samle til huse! Det elsker jeg 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *