Pytlinge – nyt

IMG_9392 Det er vist ved at være længe siden, vi sidst har haft en omgang nyheder om Pytlingerne! De trives og har det godt, men de er klart de mindste lam, selvom de ikke er de yngste. Det er der jo ikke noget at sige til. Tjur, der er født dagen efter, er alene om et fyldt yver og de fleste andre har dog en pat for sig selv! Hos Pyt skal der deles.

Her er det fra venstre – Terne, Storen, Blishøne, Pyt og Lillen længst til højre.

IMG_9397Storen lever op til sit navn. Han er storebror og har oven i købet lagt sig et par fine små horn til!

Lillen er altså bare den lille.
Han er lidt tynd og der er ikke rigtig vokse-krudt i ham, men han er glad og har det godt og vil gerne kæles med.

IMG_9398

De to piger, Blis og Terne, klarer sig også fint. De er cirka lige store og danner midtergruppen i søskendeflokken! Jeg håber, de bliver ved med at vokse godt hen over sommeren, så de ikke bliver alt for klejne. Jeg har jo tænkt mig at beholde dem. Men Pyt var dælme heller ikke stor, da hun var 1/2 år, og hun er jo da sin vægt værd i guld – næsten 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *