Det er hvidt derude

15 Marts 18 (6)I snart en uge har fårene nu været lukket inde i stalden. Det er de slet ikke vant til. De plejer at komme ud hver dag. Men den hvinende blæst fra nordøst og sne i går og i dag, har gjort at jeg har haft døren lukket og oven i købet dækket af med en gammel madras 🙂

Så i dag da jeg kom hjem – og ingen får stod lige for at læmme – åbnede jeg porten. Fårene så undrende ud og op på mig! Mener du det??
Da jeg entusiastisk løb og hoppede ud i sneen, lokkede og kaldte på dem, kom de allermest hengivne får ud til mig – og et par stykker af de modigste lam! Men det varede ikke længere end det tog mig at tage disse billeder, så var de inde igen. Kun Gros lam skulle lige have et lille måltid, nu de var på udflugt, inden de skyndte sig ind igen. Og så blev der stirret sigende på port og madras! Kan vi så få lukket for varmen!!

18 Marts 2018 Marts 20 (3)18 Marts 20 (2)18 Marts 20 (4)18 Marts 20 (7)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *