Oslos lam

Jeg blev jo slet ikke færdig med min søndagsfortælling, ser jeg nu! Og så ramte ugen 😉
Søndag morgen tidlig gik jeg i seng med et stort smil på læben efter at have hjulpet Hanuns tre fine lam til verden.
Jeg bad min mand vække mig snart igen, da Oslo absolut også gjorde klar til familieforøgelse. Så 8.30 stod jeg i stalden igen – og denne gang havde der ikke været brug for mig. Oslo stod med to dejlige sorte lam! Skønt!
Men det var nu alligevel godt, at jeg kom derud, for Oslo måtte da slås lidt for sine lam, kunne jeg se. De to af Hanuns lam var faldet i dyb søvn og Hanun kunne åbenbart ikke lige finde dem. Hun var nu helt overbevist om, at de de to nye var hendes og forsøgte ihærdigt at slikke og ordne dem også. Det kunne lige passe, at hun skulle lave rod i butikken. Så Aisha og hendes lam røg hurtigt ud af den lille boks og Hanun og hendes tre kom derind i stedet for – med en ordentlig tot hø. Så var roen genoprettet og de tre nybagte mødre kunne nu bare søndagshygge med ungerne. Stalden forblev lukket det meste af dagen, da det var et sølle vejr, der egnede sig mest til indendørs hygge – og jeg fik foret trillebøren med hø og vippet den, så jeg kunne nyde synet af de 8 lam i en foret og lun lænestol.
Tillykke til Oslo! Flot arbejde! Fotografen kan man ikke sige det samme om – det er et sløjt billede – jeg tror, hun var lidt træt. 7 lam på 12 timer – men hurra, når det går godt!