Besøg hos Sandermann

I dag hoppede der en mail ind i min mailboks fra “min” designer Stine Sandermann! Hendes virksomhed går strygende og hun bøvler med at holde garn på hylderne! Det har jeg jo før kunne hjælpe med – og det kunne jeg heldigvis også i dag.
I forsommeren, da Stine købte uld og garn fra “Får på Bjerget”, var hun på besøg her og allerede den gang snakkede vi om, at jeg en dag skulle komme til Ikast og se hendes sted (se her).


Da vi i dag havde forhandlet os frem til et garnsalg, der kunne passe for os begge, blev vi derfor enige om, at gøre det omvendt, så det denne gang var mig, der leverede garnet og samtidig kunne besøge Stines virksomhed “Sandermann” i Ikast.
Det var virkeligt hyggeligt og spændende! En gammel herskabsvilla er omdannet til et lille kontor/virksomheds-fællesskab for kreative sjæle – og oppe under loftet huserer Stine med garn, strikke-prøver, -maskine og ditto pinde. Her udvikler og designer hun spændende nye strik-designs. Helt ny-designet er den ikke – men jeg faldt pladask for denne helt igennem vidunderlig lille lyserød sag, som Stine designede til sin afgangseksamen på TEKO! Whao!
Efter en kop kaffe og hyggelig snak, fik vi slæbt garn til huse, så der kan komme endnu flere gode sager på hylderne hos Stine – og “Får på Bjerget”s udsendte kunne glad køre hjem igen.