Status over læmmesæson

Læmmesæsonen 2021 er slut – nu er det lammesæson for resten af pengene! Læmningerne faldt ligesom i to grupper med Hanun i midten – og ikke ret mange i påsken, som jeg altid prøver at planlægge efter! Det er ikke nemt at planlægge sådanne sager! Det lykkedes mig desværre ikke at se én eneste almindelig fødsel i år.
Det er ellers altid en stor og magisk oplevelse, som jeg holder meget af. Det må jeg glæde mig til at opleve næste år.

10 får har fået 24 levende og friske lam. Det er ret sejt. Et hold firlinger (Vigdís) og to hold trillinger (Gærdesmutte og Hanun) og syv hold tvillinger Oslo, Aisha, Kuzmina, Harissa og Bunad) her imellem de to førstegangsfødende (Yavapai og Page). Så det er ret sejt! De er født på 24 dage mellem den 18. marts og 10. april.
2,4 lam pr. får er jo super flot, men derfor er det alligevel kreperligt, at to store flotte lam ikke klarede fødslen. Sidste år mistede jeg også to, det skal ikke blive en tradition.
Page fik jo ikke rigtigt knyttet bånd til sit ene lam, så det passer jeg, men ellers passer fårene ind til videre alle lam selv. Det er jeg taknemmelig for! Så slut på en – trods alt – rigtig god læmmeperiode – og goddag til lammesæson med mange skønne, sjove og hyggelige stunder.