Navnetema 2021

Nu er der allerede født 8 lam og det er ved at være på høje tid at få styr på årets navnetema. Jeg havde faktisk besluttet at bruge et tema “fra skuffen”, men ….
der er altså noget med disse ret så særlige dage og tider … det gik bare ikke!
Omvendt så orker jeg altså ikke et corona-tema:
Små søde lam skal ikke navngives kontakttal, afstand, vaccine, sprit, test, håndvask, eksponentiel stigning, incidenstal eller corona. Jeg vil ikke stå og ae den søde lille kælepot Corona, eller tage særlig vare på firlingerne Test, Test, Test og Test. Jeg magter det ikke!

Derfor har jeg været en tur i tænkeboksen! Hvad har alligevel givet glæde og løftet i det forgangne år med afstand, afsavn og anderledes arbejdsdage?
Noget af det jeg har savnet allermest i mit arbejde på skolen er, at vi ikke må samles til den ugentlige Fællessamling med sang og beskeder om stort og småt. At synge sammen savner jeg meget.
Her i huset har sidste forårs “Morgensang med Philip Faber” og efterårets og vinterens “Fællessang – hver for sig” løftet og glædet mange gange. Vi har sunget, skrålet, grinet og ladet tårerne trille, fordi sange vækker minder, skaber glæde og fordi nogle fremførelser bare har været så smukke, at de kan dukke op i samtalerne flere måneder efter! Det har været en virkelig god glædes- og fællesskabs-booster både for mig alene i foråret og for min søde mand og jeg sammen her i vinterens løb!
Så derfor – med fare for at nogle synes, det er et rigeligt sentimentalt tema – så udspringer Navnetema 2021 af Morgen- og Fællessangen fra en særlig periode i mit og vores liv!
Det er ikke verdens nemmeste tema, men nu jeg kaster mig ud i det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *