Dejlig solskinssøndag

Nu er det vist ved at være på tide med årets første indlæg her på bloggen. Godt nytår!!
Og hvilken dag kan man næsten vælge, bedre end denne dejlige solskinssøndag, der smager en lille smule af forår – eller ihvertfald giver forhåbninger om, at regntiden kan få en ende og det igen kan blive lyst og dejligt ….. forår.
Det er skønt, at se fårene ude på marken i dag. Mange dage ser jeg dem slet ikke, før jeg kommer ud i stalden for at fodre. Både fordi jeg er på arbejde og det er mørkt, når jeg kører afsted og kommer hjem – men også fordi fårene nogle dage helt fravælger at gå ud. Det har simpelthen været for vådt.


Men her er de altså …. Hele min dejlige flok i bleg, men dejlig og savnet januarsol:
Yderst fra venstre søstrene Harissa og Hanun, så den lille Vigdis og bag hende Aisha.
Så kommer Spurv med sine jævnaldrende halvsøstre Blishøne, Gærdesmutte og Terne. Bagved dem står Anab, Bunad, Kuzmina og Oslo. God søndag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *