Det er vådt, vådt, vådt

Man kan let komme til at gå og synge Nick & Jays hit “Hot” i disse dage – bare med en lidt anden ordlyd. For hold nu op, hvor der er fyldt op med vand alle steder. Jeg lukkede for den automatiske vandtilførsel til truget i begyndelsen af oktober – og det varer da noget endnu, før jeg behøver at fylde vand i. Jorden kan ikke opsuge mere og selv på græsplænen står vandet op om mine gummistøvler, for hvert skridt jeg tager. Vi må håbe, at resten af året bliver en lidt mindre våd affære, så det bliver lettere at færdes.
Fårene klarer det nu forbavsende godt og der er ingen ømme klove eller betændelses-tilstande. Vandet sprøjter godt op omkring dem, når de kommer løbende, – for de nyder helt sikkert at komme ind i stalden og spise lidt halm, når jeg giver en tot.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *