Jeg har vist holdt fri

Hold da op. Der er nærmest gået en måned, siden jeg sidst lavede et indlæg! Jeg tror det hænger sammen med flere ting. Der var travlhed omkring slagtningen, jeg fik mange lammeskind hjem, der skulle saltes og kødet skulle jo også hentes igen og fordeles til lammekunder og vores eget skulle pakkes ned osv. Og alt gik super fint!
Men SÅ faldt roen også over Bjerget og jeg har vist bare holdt fri fra får og fodring. Nu er her jo nemlig MASSER af grønt og saftigt græs, så fårene mæsker sig rigtigt i lækre grønne mundfulde.
Jeg vil lige præsentere fårene, der nu er på Bjerget:

Fra venstre Blishønen, Oslo, Anab og det lille nye får Kuzmina. Så har vi Terne og Harissa lige bagved og Bunad igen bagved hende. De sidste fire er Hanun, Spurv, Aisha og Gærdesmutte længst til højre. En dejlig flok.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *