Knasende tørt på Bjerget

Meningen var jo, at græsset herhjemme skulle gro, imens fåreflokken var afsted, så det ville komme til at stå frodigt og grønt, når de vender tilbage. Men sådan er det jo ikke gået. For lige som resten af landet døjer Bjerget under manglen på vand og græsset gror ingen steder.
Nærmest tværtimod. Disse to øverste billeder er taget cirka det samme sted og viser markvejens grønne frodighed for en måned siden – og dagens afsvedne græs.
Inde i folden er der heller ikke noget græs, der gror, men jorden slår 2 cm bredde revner. Det er aldeles pragtfuld vejr, men både for lille mig og mange andre ville et par ordentlige byger være meget dejligt. Ellers er der snart ikke mere græs at spise.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *