Årets navnetema

Hvert år har jeg et navne-tema for alle lammenes navne.
Det er lidt en skør idé, men sjov og herlig og faktisk også lidt praktisk, for så kan jeg holde styr på, hvilke får der er lige gamle, fordi de har navne fra samme tema.
Jeg har lige siddet og kigget tilbage for at finde ud af, hvornår jeg egentlig begyndte med det tema-halløj. Og det er faktisk længe. I foråret 2006 var jeg kommet op på 4 får og fik min første “flok” lam på 8, der fik navne fra børnelitteraturen
(man er vel skolebibliotekar). 2007 var lidt rodet, men siden 2008 har det kørt helt fast, så man kan næsten sige,at vi har et lille jubilæum i år.
2008:Krydderierne med Kardemomme, Tex-Mex og Persille
2009:Disney-temaet med Gepetto og Gaston
2010: En rejse gav Fidel, Castro og Cuba på marken
2011: Nordisk – med Røskva, Gro, Lys, Tus og Mørke
2012: Oste som Parmesan, Feta, Myse og Gauda
2013: Fugle – Glente, Ravn, Gærdesmutte, Blishøne, Terne og Spurv
2014: Musikere – Oh Land, Quadron, Blæs Bukki, Kvamm og MØ
2015: Vine som Dom Perignon, Champagne, Amarone, Malbec og Moët
2016: Arabiske ord – Hanun, Harissa, Anab, Aswad og Aisha
2017: Norge – Ulefos, Drit, Kult, Oslo, Helt, Sprøtt og Bunad

MEN tilbage til nutiden. Årets navnetema er Vinter-OL, med særligt fokus på det netop afholdte i Sydkorea. Jeg er vild med OL og vintersport og det var en oplagt mulighed for at fejre nogle af de seje sportsfolk. Så de kommende dage bliver een lang navngivningsfest, hvor jeg vil gøre mit yderste for at finde billeder af de små familier i samlet flok!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *