“Vi er sultne”

Når jeg kommer hjem fra arbejde, er mine får meget klar til at blive fodret. Som I kan se på billedet, er der stort set ikke et strå tilbage på marken, så der er ikke meget at supplere med. Men belært af mine erfaringer fra sidste år, så får flokken ikke helt så meget at spise, som de kunne ønske. Jeg havde været lidt for flink med foderskovlen sidste vinter.
Fårene var lige til den tykke side og lammene som følge deraf ret store. Og dyrlægen var af den overbevisning, at det godt kunne være forklaring på, at jeg fik 3 dødfødte lam sidste forår.
Den fejl skal jeg ikke lave igen, så jeg har trukket fårene lidt i fodermængde – og det synes de er kedeligt. Men med halm og lidt hø til fylder det alligevel noget i maven.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *