Vandforsyningen fornyet

I efteråret gik der hul på slangen til automatvandingen i karet i folden. Jeg fik indkøbt ny vandslange og spændebånd og var ved at tage mig sammen til at få det ordnet, selvom det var vådt og koldt! Min kloge mand foreslog, at jeg lod det hele ligge til forårets komme. Så risikerede jeg heller ikke frostsprængninger.God ide!
Det var kun i den yderste ende at slangen var kaput, så jeg har sagtens kunne fylde vand i karret.
Men i dag fik jeg så skiftet slangen ud. På varme sommer-dage – og med ferien lige om hjørnet – er det rart, at karret automatisk bliver fyldt op med vand, og ikke pludselig løber tør for vand. Slangen blev gravet ned under stenene, det hele samlet og sat fast, så nu er det så fint derude.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *