Fårene er flyttet hjem igen

Fårene har spist alt græsset på besøgs-marken og i går aftes gik turen hjemad igen. Endnu en gang var der søde mennesker, der hjalp med at drive og holde sammen på flokken.
Da vi først i gang lykkedes det også fint – men altså – det skal åbenbart være svært at få begyndt – hver gang! Fårene løb hid og did, og Gærdesmutte hoppede tilbage i folden igen og var så svær at få ud, fordi hun skulle drives væk fra flokken for at komme ud ……
Men, men, men, når så først flokken er samlet og i drift, så går det altså ret fint, og efter den første kilometer er fårene løbet trætte og hiver mere efter vejret end vi andre.
Vi havde satset på, at alle trafikanter spiste til aftensmad, og det holdt vist stik, for vi mødte meget få biler og kun et par  cykelryttere, der fint kunne hjule forbi.
Da vi skulle over en lidt større vej, fik vi lidt ekstra hjælp til eventuelt at stoppe biler, men der var nu kun en enkelt – og så gik det ellers hjemad mod Bjerget. Der var nogle, der var ved at være godt trætte, da vi nåede frem, men så var der også belønning i form af frisk græs, en tår vand og et hvil.

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *