Gummistøvler

Her i læmmesæsonen har jeg indimellem tænkt at jeg fik lidt vand på strømperne – og da jeg kiggede lidt ned på gummistøvlerne, opdagede jeg også et hul i “overlæderet”. Ja, ja, så måtte jeg jo lade være med at spule dem.
Men efterhånden måtte jeg sande, at vandet altså mest kom nedefra – og da jeg fik støvlen vendt om og undersøgt lidt nærmere, var bunden temmelig tyndslidt og havde en god revne i sålen. Og som “forårsvejret” artede sig, blev det ikke ved med at gå! Så jeg har flottet mig og fejret afslutningen af læmmesæsonen med et par nye gummirøjsere!

Om dorte1965

Begyndte mit fårehold i 2002, da jeg fik et 3 ugers moderløst lam i en papkasse af en kollega.
Dette indlæg blev udgivet i 2017, Forår. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *