Dejligt vindue-kig

IMG_7678Jeg holder rigtigt meget af dette syn ud af mit vindue!
Det er jo slet ikke hele tiden, at der er får oppe i nærheden af huset. Ofte går de helt nede i den anden ende af folden, men jeg elsker, når de kommer op og går og græsser foran vores hus, så jeg får denne pragtfulde udsigt ud af vores vinduer!

Det er også derfor, at jeg har så svært ved at sende flokken på græs et andet sted – selvom jeg lige nu har lidt for lidt græs og selvom græsset ville have godt af en lille pause!
Jeg har dem jo for, at de skal være her i nærheden af mig! Så måske jeg bliver nødt til at have færre får! Uh!!! Hvad var nu det for en tanke??? Måske bliver jeg nødt til at skaffe noget mere græs! Det var bedre!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *