Formiddagshvil

IMG_2729Lørdag morgen var jeg ude og fodre lammene tidligere end sædvanligt, fordi jeg alligevel var i nærheden!
Men der var kun 16!! Hvor var det sidste?
Jeg talte en 5-7 gange, men nej! Der var kun 16 lam. For p….. da også!
Jeg gik lidt rundt på marken, men der var ikke et lam, der kaldte eller gjorde opmærksom på sig selv. Alt åndende tilsyneladende fred og ro. Jeg var IMG_2730ikke klædt på til den store eftersøgning, så vi kørte hjem og spiste morgenmad og tog så tilbage for at lede og søge. Min søde mand tilbød sin assistance!
Da vi kom derud lå lammene og råhyggede i det gode vejr. Nogle i solen og andre i skyggen under træer. Jeg tænkte, at jeg lige ville tælle igen – og dælme om ikke nummer IMG_272617 var dukket op! Jagten kunne afblæses, det var jo meget skønt, men jeg er SIKKER på, at der kun var 16 om morgenen! Måske jeg har et B-lam, der slet ikke har fået øjne så tidligt. Jeg benyttede så lige lejligheden til at få taget nogle billeder!
Den fotogene Grand øverst, hans helbror Cru i midten og Malbec nederst. Herlige knægte!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *