Øremærkning

IMG_9175Så er alle 24 lam blevet øremærket! Det gik faktisk nemt og rimeligt hurtigt. Jeg havde lavet listen klar på forhånd, så jeg havde helt styr på hvilke lam, der skulle have hvilke numre. Jeg tænker altid, at det ikke er verdens sjoveste …, men lammene tager det altså ret roligt. De fleste reagerer nærmest ikke, andre ryster lidt på hovedet bagefter og en enkelt skulle skynde sig hen til mor og blive trøstet. De fik alle en god kløtur af mig og blev kigget lidt efter i sømmene!
IMG_9179Der var lige et par af de sorte, hvor jeg var lidt i tvivl og måtte stå og holde øje med, hvem de diede ved, men ellers kan jeg endnu kende deres små ansigter. De bliver mere ens efterhånden som de vokser til, synes jeg. Her er det Rosé øverst – og Moét, der læser med på listen.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *