3 champagnedrenge

Lige før vi nåede hjem til Bjerget fredag nat, lagde Terne sig og fødte 3 små hvide vædderlam! Det er lidt sjovt, at Blishønen får tre sorte væddere og Terne tre hvide.
De to mødre er jo helsøstre fra Pyt´s firlinge-kuld.
Terne var frisk og godt tilpas, men også lige ved at se ud til at tage Myses hvide lam med i flokken! Jeg fik hende og lammene sat i boksen for sig selv, så de lige kunne få lidt fred sammen! IMG_9078De er bare nogle søde små størrelser på 2,5 kg hver.
Min ældste søn, som har stået for hele årets navnetema, var hjemme i denne weekend, og han har navngivet de syv fredagslam! Han synes, at tre så fine hvide lam smagte lidt af bobler, så her ser I Ruinart, Krug og Bollinger – alias “Champagnedrengene”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *