Her laves nye lam

IMG_7834Den nys ankomne vædder skulle ikke bruge mange timers betænkningstid, før han var i fuld gang med sin jobbeskrivelse. Både Terne og Spurv blev taget under – ja, kærlig behandling er måske så meget sagt, men behandling ihvertfald. Og han udviste stor interesse for flere af de andre får også. Det lover jo godt for næste slægtled.

IMG_7873Men han er godt nok også voldsom ved dem. De bliver stanget ind mod væggen, og er meget på vagt overfor ham. De er mest trygge udenfor, hvor der er plads til at flytte sig i en fart! Så det er helt fint, hvis han er hurtig og effektiv, så vi kan komme af med ham igen i en fart!
Og så kan fårene og jeg så tulle rundt hele vinteren i fred og ro og hygge og drømme om søde små lam! Jaaaa!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *