Kødet er ordnet

Så er slagtetiden ovre for i år! De mennesker, som har købt lam, har hentet og meldingerne lyder, at kødet ser fint ud. Enkelte kan endda allerede melde, at det også smager godt!
Det er jo dejligt!
Hver gang jeg selv skal ordne kød og få det i fryseren, har jeg de bedste intentioner om at få taget nogle gode billeder af processen med at putte i pose, men hvert år strander det på, at det er slutningen af en lang dag, der er stadig meget at lave, jeg er fedtet og vil egentlig helst bare blive færdig – og de øvrige i familien har ihvertfald ikke lyst til, at der også lige skal lægges et foto-shoot ind i processen!
IMG_3621Men jeg fik da taget et billede af, hvor meget (lidt) et halvt lam fylder, når det er slagtet og udskåret i kølle, bov, koteletter og hakket kød.

Om dorte1965

Begyndte mit fårehold i 2002, da jeg fik et 3 ugers moderløst lam i en papkasse af en kollega.
Dette indlæg blev udgivet i 2014, Efterår, Slagtning. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *