Natarbejde

IMG_2965I går aftes samlede Cuba og Sylfiden meget sammen til at ville læmme. Jeg var i stalden næsten hele aftenen, men der skete ikke rigtigt mere, og så gik jeg i seng. Træt.
Jeg satte vækkeuret til kl. 5, men vågnede igen kl 2 og tænkte, at så var der nok en grund til det.
Da jeg nærmede mig stalden kunne jeg høre et får klage sig og skyndte mig ind. Sylfiden pressede og pressede, men kunne ikke få lammet ud, så jeg fik fat og hjalp til og ved fælles hjælp fik vi lammet ud! Mens Sylfiden slikkede sit lam, blev der tid til at se sig lidt omkring. Cuba stod lige så uskyldigt henne i hjørnet og nussede om 2 næsten tørre lam! Hun har bare ventet på, at jeg skulle forsvinde, den skurk. Dejligt, dejligt!
IMG_2977Sylfiden skulle også have hjælp til det andet lam. De havde ligesom ikke forbenene strakt ordentligt ud! Men det kom også fint i hus!
Da begge små lam var kommet på benene og havde fået en tår, gik jeg glad i seng kl.  3.30 og satte vækkeuret lidt frem.
Billederne er taget med Iphone i nattemørket – der kommer nok nogle bedre senere! God dag derude 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *