To små yndigheder

Jamen, jamen, jeg er en heldig loppe! Da jeg i dag kom hjem fra arbejde åndede alt fred og idyl i stalden og jeg gik ind og løb avisen igennem og fik en sludder med mand og barn. De blev noget forsømt i går 😉

IMG_3155Da jeg så skulle fodre, sagde Gærdesmutte en anden lyd end hun plejer og ud af al hendes uld (hun er den ene af de to, jeg endnu ikke har klippet) dukker to bittesmå lam op.
De er bare de fineste små yndigheder! Nåååh! Sprællende friske, tørre og rigtig i hopla. De må have ligget og sovet bag ved deres mor, da jeg kiggede til dem tidligere. Man skal også se godt efter, for at se at Gærdesmutte har født! Det kan de bare de finuldsdøtre! Det er to perfekte lam til en førstegangslæmning! Små og spinkle – og vejer 5 kilo tilsammen. Det er meget lettere at føde end et enkelt lam på samme vægt og meget bedre for et ungt får. Ja, også for et ældre – det sætter jo ihvertfald Persilles 7 kg´s lam i relief.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *