Årets første lam :D

IMG_2909Jubiii!
Ventetiden nåede ikke at blive lang i år!
I eftermiddags lå der et stort fint vædderlam i halmen ved siden af Gauda 🙂 Dejligt,dejligt! Men han blev ved med at ligge! Han lå også det koldest sted i hele stalden, hvor vinden susede om ørerne på ham. Så jeg fik lukket stalddøren og trukket ham hen i læ, gnedet ham tør og varm med noget halm og efter et par portioner råmælk med sonde kom han på benene og ser mere og mere frisk ud!

Gauda ser ud til at have klaret læmningen fint og efterhånden som der kom lidt spræl i lammet, kom også alle de rigtige små lyde fra mor til barn. Læg lige mærke til alt det ekstra skind han har! Han har potentiale til at blive rigtig stor. Og hvis han ellers kommer i sving, så har Gauda også mængder af mælk, så han skal bare tage fra.
IMG_2848IMG_2845IMG_2851

I anledningen af at DAD netop i dag kan fejre deres 30 års fødselsdag, er denne lille fyr blevet opkaldt efter dem. Så må vi se, om han bliver en langhåret cow-punker!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *