Rundt på markerne

IMG_1373IMG_1377IMG_1380Kameraet var med rundt og se til de tre flokke. De 19 vædderlam har det godt. De hygger sig, bøvler med hinanden og ser godt ud, som Tjur her på billedet!

Jeg synes, dog de er lidt mere klejne end de plejer, men der skal måske også være en lille forskel på om man nu har brugt finuldsvædder eller en mere kødfuld en af slagsen.
Men når de skal bruge mig som klø-pind har de såmænd kræfter nok!

IMG_1384Hjemme går fårene på marken længst væk, og synes, det er voldsomt hyggeligt at få besøg! De savner altid at blive lukket på stald på denne årstid. Man kan jo ikke påstå, at det har været meget koldt eller regnfuldt i den senere tid, men alligevel virker det som om de glæder sig til efterårets “indendørs hygge”! De ser godt ud alle sammen.

IMG_1400

De fire små tøser går sammen og hygger sig.
Her er det Blis forrest. Hun har rigtigt taget fra hen over sommeren og har vokset sig stor og flot – og er en rigtig kælepotte!
Terne er knap så stor, men også rigtig fin – og med lidt list og lokken kan hun også kommes til.
Spurv og Gærdesmutte er store flotte gimmerlam. Spurv vil gerne kløs i panden, hvis jeg står på den anden side hegnet, men Gærdesmutte skal jeg vist have sat en charmeoffensiv ind overfor. Hun er ikke ret nem at komme til.
Men fire rigtigt fine piger! Det lover godt for de næste år 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *