Udmugning

En gang om året får jeg muget ud i min stald. Det er lidt senere i år end sædvanligt pga. regnvejr og maskinelle sammenbrud. Men nu skulle det være! Min fantastisk nabo kom med det tunge skyts og – simsallabim – i løbet af en halv time, er 2-3 tons halm og fåregødning gravet ud af huset og vippet op i en container. Det er altså lige fantastisk og dejligt hver gang! Tænk, hvis jeg skulle køre det ud med min trillebør!!
IMG_0215IMG_0216IMG_0218IMG_0222

Og så er det i gang med højtryksrenseren. Hele stalden får en ordentlig tur, netvinduerne bliver forsigtigt overrislede og støvet af, mens betongulvet og metalstængerne får med fuld skrue. Vand i fuld fart rummer en vældig kraft – og sikke rent og flot det bare bliver!
Til sidst er det kun mig, der er beskidt – og kisteglad 😀
IMG_0247IMG_0234IMG_0257

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *