Den første fødselsdag

Festartikler_flag_ServietNet_Denmark_72_1I dag er det et år siden, at jeg for alvor fik gang i denne lille blog om livets gang rundt om fåreflokken på Bjerget. Det var en regnfuld sommer, der satte gang i processen! Nu bager solen varm og dejlig, men det skal nu alligevel markeres, at siden her runder et hjørne.

Det har været er sjovt og lærerigt år – fra den første forsigtige famlen, hvor hvert indlæg var lidt et forsøg ud i “Hvordan mon man gør det?” og “Hvordan var det nu jeg gjorde det sidste gang?” – til i dag, hvor jeg rimeligt hurtigt kan lægge et indlæg på. Men det er vist godt, at jeg ikke har talt timer sammen over året – dem er der brugt mange af!

Det har været – og er rigtigt sjovt! Og meget motiverende, når der så er nogle, der læser bloggen. Rekorden var den 11. marts i år, hvor 28 mennesker klikkede sig rundt på 180 sider tilsammen. Mest læste de om mit sjal “Muslingeskallen”, men også om garn, spegepølser, fårene m.m.
Jeg er faktisk ret stolt – der er mennesker fra 15 forskellige lande, der har været inde på min blog i år. Nogle kan forklares med familie og venner, men ikke alle 🙂 Der  være nogen, der har bøvlet med sproget 😉

foto

Det er spændende, om der kan komme lige så mange historier det næste år, eller om jeg bare kommer til at gentage mig selv. For årets gang i fårestalden går jo lidt i cirkler! Men nu ser vi!
Tillykke lille blog 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *