Så er der grillmedister

IMG_9028I dag ringede Gelsted Slagteren og sagde, at mine grillmedistere var klar til afhentning! Så mig afsted efter arbejde, fredag eftermiddag i den værste myldertidstrafik og vejarbejdskaos! Heldigvis fik jeg hurtigt valgt småvejene og havde en rigtig hyggelig tur igennem det smukke fynske landskab, der næsten ikke kan vise sig fra en pænere side end i dag.
Alle syrenhegnene blomstrer lige nu og sendte bedøvende duft i hovedet på mig, solen strålede og alt er grønt og frodigt! Som bevis på det, var vejkanterne fulde af skilte med nye kartofler, jordbær, æg og kyllinger til salg! Uhm!
Og så kom jeg da til Gelsted, hvor Hans Erik og hans folk havde 100 grillpølser klar til mig! Nu er de pakket i poser og jeg glæder mig til at smage dem i morgen! Vi må dælme håbe, at de smager godt – ellers bliver det en lang sommer med 100 medistere til grillen 😉
IMG_9032 IMG_9033

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *