Så er klipningen i gang

5 Feb 28 (2)5 Feb 28 (4)5 Feb 28 (5)

 

 

 

Nu skulle det være! Vi må håbe, at Gud mildner luften for de klippede får! De var ihvertfald meget glade og stod nærmest i kø for at komme til. Det er altså sjovt!

Persille (herover) lagde ud og stod bare stille og fandt sig i det. Det er jo noget af en forvandling. Enya elsker det så meget, at hun er helt svær at klippe. Hun rykker sig hele tiden og “stemmer imod”, fordi det er dejligt.
Pyt, der imod, står bomstille, når jeg klipper, vender sig af sig selv, når jeg er færdig med den ene side og løfter hovedet op og står helt stille uden snor, når hun skal have kindskægget klippet. Hun er bare alle pengene værd 🙂

Jeg klipper dem jo ikke helt som man “rigtigt” gør. Mine gravide får bliver ikke lagt ned. Jeg magter det ikke og har det også fint med, at de vender den vej de plejer, her en måned før læmningerne begynder. Og professionel er jeg jo bestemt heller ikke, så de bliver lidt stribede, men af kommer ulden da – og det er jo det vigtigste!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *