Alle klove beskåret :D

2 Feb 17 (3)

I dag blev alle fårenes klove beskåret.  De har længe gået på den tørre halvfrosne jord, så klovene – og fårene – var rimeligt rene og tørre at give sig i lag med! Jeg bruger en god rosensaks til at klippe med. Men pyyh!! 44 styks – det giver sved på panden og lidt øm ryg! Det er jo desværre ikke dem alle, der står helt stille hele tiden.
Persilles klove må jeg efter inden længe igen, når vi har haft lidt regn og mudder – og mon ikke det kommer? Hendes klove var så hårde, at jeg simpelthen ikke kunne klippe i dem, så når de har ligget i blød i et par dage, må jeg ud med saksen igen!

 

Når jeg nu havde fat i dem alle, kunne jeg jo ikke nære mig, men måtte mærke efter, om der var begyndende yversætning. Og det var der 😀  Uhh, jeg glæder mig til om en måned!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *