“Ræven går derude, mor!”

I den sidste tid har mine får været noget opskræmte og urolige. Sylfiden har altid været lidt nervøs – men nu er det da helt galt. Når jeg fodre, snupper hun lige en mundfuld mad og suser så hen i døråbningen og står og spejder uroligt ud, mens hun tygger. Så hen efter en ny mundfuld og tilbage på udkigsposten.
For et par nætter siden blev vores yngste vækket af brægen og larm fra stalden midt om natten – og han er normalt ikke let at vække!!
Jeg har haft en mistanke, og her i sneen er den blevet bekræftet! Der lusker en ræv rundt ved nattetide!

1 Jan 13Så nu bliver stalden lukket ved fodring om aftenen og åbnet igen om morgenen inden jeg kører på arbejde. Der plejer ellers bare altid at være frit valg, med mindre vejret står helt på den anden ende!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *