Jeg elsker mit fårehus

Udenfor brøler blæsten i trækronerne og regnen pisker ned. Det suser i staldens grønne net, vandet driver ned ad væggene og portene klapre i vinden. Men inde i halmen hos fårene er der læ og sælsomt tyst, trods vejrets larmen. Dyrene plejer at kunne gå ud og ind som det passer dem – og det gør de så – men nu er døren lukket! Vind og regn kan blive ude – så nogenlunde i hvert fald. Hø og halm kan gumles, men ellers ligner det en stille dag for fårene. Jeg har været ude at grave render, så vandet kan løbe væk fra fårehuset i stedet for at søge ind på gulvet. For altså – hvor er der meget af det vand! Også her på Bjerget! Men vi skal ikke klage – jeg kan få det til at løbe væk!
Det er på dage som i denne, at jeg bliver mindet om, at jeg elsker mit fårehus. Der er så fin plads til at mine 8 får kan futte lidt rundt, spise lidt og tage sig en slapper, mens uvejret raser udenfor!