Nyt flot fårehus

Mit elskede fårehus – et Big Country-hus fra CN AGRO – har længe trængt til en fornyelse af de plader, der danner væggene i huset. Årenes gang, vind og vejr,
sol, slid (og rottebid) har gjort deres og pladerne var begyndt at knække i hjørnerne, slippe omkring skruerne osv. I bagklogskabens klare lys ville det have været skønt, hvis jeg havde gjort det sidste år – for pladerne produceres i Ukraine og Rusland og er ikke blevet billigere i løbet af det forgangne år.
Men nu skulle det være og for nogle weekender siden fik min mand og jeg skruet alle plader løs, så der kun var metalstativet med netvinduerne tilbage – og mandagen efter kom så CN AGRO og monterede de nye plader.
Nøj, hvor det blev flot! Det er jo næsten som at få et helt nyt hus.
Det bliver dejligt at åbne for fårene inden så længe … når det rigtigt er blevet efterår og tid til at sove indendøre og gå i læ for regn og vind. Jubbiiiii!