Warning: Fatal error!

Huh – det er ikke skrift jeg synes om …..

Overskriften bærer slet ikke hele skylden for, at jeg ikke er meget aktiv her på min blog – MEN da jeg så endelig fandt både tid og lyst og lejlighed til at komme i gang igen … så skulle min side opdateres og SÅ var det, at det gik galt! En af opdateringerne gik råddenskråt – og så er det ikke mere noget for mig.

Jeg er dog så usigeligt heldig, at jeg har en it-fe, jeg må ringe til, når mine evner ikke rækker længere – og det sker hurtigt, når der sker noget sådant!
Med lidt koder og gamle mails med mærkelige bogstaver og tal i forvirrende rækkefølge igennem telefonen og feens magiske evner … vupti, som ved et trylleslag, så virkede min kære blog igen, alt imens vi snakkede hyggeligt om livets gang. TAK, Line, du er fantastisk!