Spisekammer

Flokken her hjemme er kommet ned i den anden ende af marken, på den del af marken, der har været skåret fra og haft fred i den seneste måneds tid. Men jeg har jo aftalt med mig selv, at lammene – om ikke hele sommeren, så ihvertfald en god del af den – skal tilbydes foder sammen med græsset, så deres voksekurve ikke knækkes. Inden længe er det slut med flaske til flaskelammene – og derfor kunne det ikke næsten samtidigt være slut med kraftfoderet også.
jeg har derfor – med dejlig hjælp – fået båret en del grinder ned i den anden ende og har bygget et spisekammer, der er så viseligt indrettet at lammene kan gå igennem hullet derind, men fårene kan ikke. Det er de jo naturligvis lidt trætte af, men de må altså “nøjes” med grønt græs!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *