Endelig regn

Det er så skønt, at der er begyndt at komme lidt væde ned fra oven. Det var tiltrængt, så græsset kan give sig til at vokse! 5 mm er drysset ned i meget små portioner over de seneste dage og så en større portion i løbet af både i dag og i går. Herligt!
Det er første gang lammene prøver at blive våde og de var noget forundrede. Men de fik god mulighed for at opleve vejret i går, for jeg lukkede simpelthen for stalddøren – med får og lam udenfor – inden jeg kørte på arbejde. Både får og lam har længe været så støvede og beskidte i pelsen, at jeg har overvejet at spule dem, men nu kunne regnen sørge for en tiltrængt skylle. Da jeg kom hjem var alle mand våde og nyvaskede.

Jeg fik ordnet stalden, gav frisk halm, lagde foder og wrap klar og åbnede så døren. Hvilken fest. Det var populært, men ingen tager skade, for både får og lam er tørre inderst i pelsen – og da foderet var spist og en lille lur i halmen taget, så var mange såmænd ude igen for at græsse og lege. Og da solen brød frem var det en flok dyr med meget flotte pelse, der gik rundt på Bjerget!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *