Fjernundervisning

Til dagligt arbejder jeg jo på en skole og under normale omstændigheder er vores elever hvert forår tvangsindlagt til at se billeder og film fra Får på Bjerget – om får, læmninger, søde lam mm., når de kommer på biblioteket.
Jeg har et par øreringe med får – og når jeg har dem på, så ved eleverne, at jeg har fået lam. Og hvis jeg har andre øreringe på dagen efter, ved de så også, at der ikke er kommet flere.
Det system det kan vi jo desværre ikke bruge i år, hvor skolerne og meget andet er lukket og vi skal passe på hinanden ved ikke at være sammen.
Men der er måske elever på min eller andre skoler, der kan have glæde af en lille portion natur&teknik/naturfag/fåre-lære – ved at følge med her på siden. Det er ikke det samme – men det er det bedste vi kan gøre lige nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *