Bakker og dale

Den opmærksomme læser her på bloggen har længe været klar over det…. Jeg er ligesom lidt nede i en dal i disse tider. Jeg vil ikke sige, at fårene og jeg er inde i en krise, men …. jeg har mange andre ting om ørerne og prioriterer andre ting.
Jeg tror helt sikkert ikke, fårene bemærker noget som helst! De nyder livet, gode lune efterårsdage, foderspanden ved aftenstide og  staldens læ og hygge om natten.
De har det godt. Men jeg kan mærke, at jeg ikke er så tæt på dem som ofte før.
Jeg er simpelthen blevet både mormor og farmor i det forgangne år og det må jeg jo konstatere – som så mange før mig – laver lidt om på prioriteringerne.
Meeeen … nu skal det heller ikke lyde værre end det er. Det er altid en ret stille tid her i efterår/vinter-perioden, hvor der jo dybest set ikke er meget at skrive hjem om – og tiden føles ekstra lang i år, fordi lammene rejste af tidligere end vanligt. Så jeg skal nok komme tilbage igen. Og når man kan kombinere tingene, SÅ er det jo helt super!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *