Store fugle over Bjerget

I påsken, hvor der jo var et mylder at helt nye lam på marken, havde jeg flere gange besøg af både glenter og ravne i luftrummet over Bjerget. Det er jo sådan set skønt nok – og jeg er vild med store flotte fugle, meeeen …
Jeg synes nu, at deres interesse var lidt for stor, når sådan nogle loppefrø og spirrevipper som f. eks. Sotji gik rundt på marken. På billedet til venstre sidder en glente i træet, mens dens mage flyver længere borte.
Der er heldigvis ikke sket noget. En enkelt moderkage som jeg ikke fik fjernet med det samme, fordi noget andet skete, da jeg var på vej –  forsvandt og var ikke at finde, da jeg kom efter en time, men så længe vi kan holde det der, så går det jo bestemt. Det er nogle imponerende flotte dyr.

Glentens skrig (tv) sang over Bjerget i de kolde blæsende påskedage og ravnenes mørke kald lyder over os mange gange dagligt. Det er jo ikke meget man kan se på billederne, for jeg har ikke et rigtigt paparazzi-rør, men I må forestille jer, hvor store de er i forhold til andre fugle.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *