Lidt vinterbøvl

Det kolde vintervejr er smukt – og dælme koldt i disse dage. Det giver også lidt ekstra bøvl, det må jeg jo indrømme, selvom jeg er en stor vinter-elsker.

Vandforsyningen til fårene plejer jo at være en ganske automatiseret ting, hvor frisk vand fyldes i deres trug efterhånden som de drikker af det. Men jeg har jo lukket for vandforsyningen i disse dage, for ellers fryser vandet til is i vandrørene og de springer.
Så det er frem med spanden, nu mens frosten bider. Hver morgen og aften har jeg en spand varmt vand i stalden, som kommer i truget. Vandet i truget fryser til is – og det varme vand får det så tøet op i nogle timer, så fårene kan drikke.
Men jeg holder nu alligevel fast i at vinter mest er smuk og dejlig, trods det ekstra bøvl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *