Som sild i en tønde

Jeg har vist ved en tidligere lejlighed skrevet her, at grinder er virkelig gode at have!
Og jeg er så heldig, at jeg netop har købt nogle rigtigt gode nogle af slagsen.
De blev taget i brug lørdag, da jeg skulle have hele flokken ormebehandlet.
Jeg fik til en begyndelse hele flokken ind i stalden – det er ikke svært, for jeg skal bare sige som en foderspand – og så døren lukket. Så langt så godt! Og så fik jeg bygget en indhegning i stalden af grinderne. Så lille, at fårene bare kunne være der, men stod som sild i en tønde. Så kunne jeg bare stille og roligt gå rundt imellem dem og give ormekur, skrive op, hvem der havde fået og finde de næste.
Ingen panik, ingen farten rundt og fangeleg! Herligt! Det var godt, jeg fik dem købt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *