Visit i Sommerfuglen

I uge 7 var jeg nogle dage i København på ferie. Det var jo dejligt og byen viste sig fra sin smukkeste side med frostklare solrige og vindstille dage. Der er mange spændende ting at kaste sig over og mange fine steder at se og besøge i vores hovedstad.
Et must var jo at komme forbi “Sommerfuglen” for at hilse på og høre, hvordan det går dem. Det var jo en glæde at se, at “Uldgarn fra Bjerget” prydede vinduerne. Så fint.
img_0312img_0311

 

 

 

De har god travlhed i butikken og får også solgt lidt af mit garn i ny og næ. Det grå garn er næsten udsolgt, men hvis nu flere skal til at plantefarve selv, så er det hvide garn jo fantastisk! Inga fortalte en lille sjov historie om, at når de store krydstogtskibe lægger til kaj i København, køber de garninteresserede amerikanere gerne et nøgle “Uldgarn fra Bjerget” – fordi det er helt igennem dansk-produceret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *